maanantai 23. toukokuuta 2011

Pentutestiä

Niinhän siinä sitten kävi, että ei meille tule merle urosta vaan trikki narttu, sikäli mikäli silmät ovat siedettävät. Tytsy selvisi pentutestistä kohtuullisen hyvin arvosanoin ja nenäkin kävi kohtuullisen hyvin. Taistelutahtoinen, ahne ja iloinen tyttönen, jolla ei ole nimeä. Pojalle olisikin ollut nimi, mutta ei tytölle. Kaipa siitä sitten itsekseen muodostuu, kunhan tutustutaan.
Toiseksi parhaiten testistä selvisi pikkuruinen merle uros. Hän ilahdutti iloisuudellaan ja reippaudellaan. Jos nyt kuitenkin tytsyn silmissä on "jotain" ja pojulla onkin kaikki "kunnossa" niin sitten meille tulee merle poika. No torstaina se nähdään ja turha kai sitä asiaa on tässä vääntää.
Muut viisi kappaletta onkin luku sinänsä. Merle narttu oli varsin utelias, mutta hieman enemmän käynnistysvaikeuksia. Kunhan vire tekemiseen löytyy, niin sitten alkaa tapahtumaan ja löytää ohjaajan kanssa yhteisen sävelen.
Trikki uros olikin varsin itsenäinen otus, ei tarvinnut ihmistä oikeastaan mihinkään. Varsin helppo kotikoira, mutta ei helppo kouluttaa.
Muut merle urokset olivatkin sitten aika veikeitä. Sylissä viihtyviä vauvoja, isäänsä tulleita siinä kohtaa, mutta paljon rauhallisempia.

Ei kommentteja: