lauantai 15. marraskuuta 2014

Hyvää isänpäivää

Ensilumi satoi torstaina, Kiila haettiin kotiin. Autoja oli pitkin poikin ojassa, mutta Siljan Toyota toi meidät hitaasti ja varmasti perille.

Mäntsälässä poikettiin anoppilassa ja kennel Maple Yardissa, missä Kiila oli tehnyt pentunsa. Pekka Korri perinteisesti testasi pennut aika mukavin tuloksin. Yksi oli ylitse muiden, ihan mun makuun.

Santtu kävi treenaamassa perjantaina hallilla. Fokus esteisiin on löytynyt jo kuuden treenikerran jälkeen. Taitava poika vaikka itse sanonkin. Santulla ikää on 14 vkoa.


Tästä videosta tuli kritiikkiä vaikka Santtu reenaa viikossa hallissa maks 5 min. No kukin taaplaa tyylillään ja me tällä tavalla.

Lauantaina tuli Nelli painimaan Santun  kanssa ja lopuksi liimattiin Nellin korvat. Molemmilla tytöillä ei siis ole luonnonkorvia eikä Bingolla. Santulla on toistaiseksi...

Lauantain ilouutisista vastasi Päivi Suomi ja Kirpun poika Kössi, Maple Yard Jumping Jack High. Ensimmäiset agility-kisat ja heti kaksi luvaa. Onnea Päivi ja Kössi

Pihassa oli neljä kappaletta luonnon vieraita. Yleensä eivät ole meidän nurmikolla vaan pellolla tai naapurin pellolla.

Pimeässä kännykällä otettu hirven jälki 

Sunnuntai menikin isänpäivää viettäessä lenkkeillen Säterin maisemissa koko koiraporukan voimin. Kokeilin Santtuun harjaakin ensimmäistä kertaa, Herra päätti heittäytyä kesken harjauksen huitsalleen selkeästi nauttien käsittelystä. Helppo koira kaiken kaikkiaan.

1 kommentti:

sari kirjoitti...

Santtu on niin huippu ;)