sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Silmäpeili

Pääsimme Lahteen silmäpeiliin 7,5 vkon iässä. Peilaajana toimi Per Axelson. Tytöiltä löytyi crd ja pojat saivat aivan puhtaat paperit. Ei ylimääräisiä ripsiä, eikä muutakaan ylimääräistä ollut kellään.

Tutkittavat tyypit käyttäytyivät ihan omina itseinään, ei mitään kohtausta järjestetty. Matkalle jäikin Allu ja Punkki = Ozzy omiin, uusiin koteihinsa. Alku näyttää lupaavalle ja pennut ovat sopeutuneet oikein hyvin uuteen elämään.

Tänä aamuna lähti Lotta = Nelli naapurikuntaan Akaaseen. Katsellaan, millaista palautetta saadaan kuinka on lähtenyt sujumaan. Veerahan on ollut sijoituskodissa jo tiistaista lähtien.

Kotona on siis enää Santtu ja Heavy. Santtu jää varmaankin tänne meille ja Heavy on vapaa. 

Terhakas ja touhukas koira vaikka aloittelevalle tai harrastelevalle agilitaajalle tai muuten vaan aktiiviseen kotiin. Puh. 045 676 0511

Alunperin mun piti jättää Heavy itselle ja Santtu oli varattu. Vaikea päätös on tehtävä. Jukan, mieheni, mielestä jätetään molemmat itselle. No sellaiseen ei resurssit riitä ja toisesta on luovuttava. Lauman kannalta on parempi, että laumassa ei ole kahta Kirppua, joten siksikin Heavy.

5 vkoa

7 vkoa


Ei kommentteja: