sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Paljon tapahtumia

On vierähtänyt pitkä tovi, kun viimeksi kirjoitin, valitettavasti.

Koko talvi on mennyt poskiontelotulehduksen kourissa. Treenaaminen on jäänyt minimiin mun osalta.  Silja on ansiokkaasti treenannut ja kisannut agilityä. Tampereen Yliopisto teki Siljasta ja agilitystä videon oppilastyönä. Ohessa linkki http://www.youtube.com/watch?v=utmTHsTL__I

Tällä hetkellä on Kiilalla ja Wiillä yksi LUVA kakkosiin. Muutamia hilkku nollia on tullut myös. Wii yhdessä kisassa vitonen ja vaikka pysähtyi puomin alastulolla niin silti vitonen alastulolta. No näitä sattuu jopa SM-kisoissa.

Joulukuussa leikattiin Kirpulta haljennut hammas, josta papparainen toipui hyvin. Uuden Vuoden päivänä poikkesi Pilkku kymmenen minuutin seksilomalla. Ultrassa oli näkynyt n. viisi sikiötä. Harrastavia koteihin potentiaalisia pentuja tulossa Maple Yard -kenneliin.

Tämä pentue on uusinta yhdistelmä. Koko pentue on kuvattu terveeksi. Neljä sisarusta on käynyt näyttelyssä, kaksi TOKO-kokeessa ja kaksi agility-kisoissa. Linkit          koiranettiin                      Kasvattajan sivuille                       Kiilan Kelmi-veljen agilityvideoita

Tammikuun lopulla Kirpulta vietiin pallit. Nyt keskitytään Kirpun kanssa EVL:n treenaamiseen.

Kirpun ensimmäisestä pentueesta on yksi jälkeläinen enää luonnetestaamatta. Ilmoitin Ciinan tänään luonnetestiin. Testin tulos määrittää tehdäänkö Ciinalla pennut. Jos kiinnostaa ota yhteyttä :)

Ei kommentteja: