keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Ekat aksakisat ja treenejä

Lauantaina Kiila osallistui Riman järjestämiin kisoihin, joista molemmista radoista hyl. On se vaikea Siljan mukautua taas nuoren koiran ohjaamiseen. Samanlaista hallaa tulee Roihulle, kun Silja ohjaa nuorta koiraa. Aina välillä Silja ei muista antaa Roihun työskennellä rauhassa.

Riksussa turistikoirina mukana olivat Sirkka ja WiiWii. Kirppu oli nauttinut täysin siemauksin yksinolosta nukkumalla syngyssä.

Sunnuntaina kotiin jäi puolestaan Sirkka, kun me muut suunnistettiin Hakametsään alaosaston syyspäiville. Treenailtiin hieman tokoa, kisailtiin totojuoksussa ja temppuradalla. Lopuksi alaosasto tarjosi kahvia ja pullaa. Totojuoksun voitti Kiila, toinen oli Sinna ja kolmas eläkeläinen Kirppu. Temppuradan voitti Pilvi, Sinna taas toinen ja Kiila kolmas.

Tiistaina kävin treenaamassa kentällä vähän vietinnostoa WiiWiillä. Muutaman onnistuneen noutoharjoituksen saimme aikaiseksi.

Tänään kävimme treenailemassa Toijalan retkellä. Kirpulla merkin kautta ruutuun, kaukokäskyt ja ohjattu nouto. Wiillä treenasin jäävät liikkeet ja muutama noutoharjoitus. Noudoissa on vielä tekemistä yllin kyllin.

Ei kommentteja: