sunnuntai 5. elokuuta 2012

Jälkeläistapaaminen

Eilen vietimme Kirpun jälkeläistapaamista LeVeK ry:n kentällä Lempäälässä. Ensimmäisestä pentueesta oli kaikki kolme paikalla eli Julle, Rega ja Ciina, kolmannesta oli paikalla Otso ja Kiila sekä viimeisetä Nino, Vili, Roki ja Wii. Leppoisissa tunnelmissa otimme hieman aksan alkeita ja vähän perus tokotusta arkikäyttöön.

Moneen kertaan päivän mittaan tuli huomattua, että luoksetulot olivat kunnossa. Vaikka oli paljon nuoria uroksia ei rähinöitä syntynyt ja se oma narun jatke oli tärkein!

Huomattava yhteinen tekijä Kirpun jälkeläisillä on hännän heiluminen ja ihmisille avoimia mussukoita. Wiin sisaruksissa yhteistä oli palloista tykkääminen ja niiden hakeminen ei niinkään taisteluhalua. Kiilalla ja Otsolla riittää taisteluhalua vaikka vähän muillekin antaisi. Rega, Julle ja Ciina muodostivat oikein sellaisen kolmikon ettei juuri yhteistä ollut paitsi, että kaikki tykkäsivät kontaktiesteistä.

Hienoa oli, että kaikki koirat ovat saaneet hyvät kodit. Muutamalla oli kuitenkin aika pitkä matka ja jokunen taisi olla harrastusleirillä juuri samaan aikaan, joten ihan kaikkia ei saatu paikalle.


Maple Yard -kennelin uusin trikki pk chihu "Kulta"
oli päivämme nuorin osallistuja
Ihan itsekkäistä syistä järjestin tämän tapaamisen, sillä näin saa ne kotikoiratkin liikkeelle. Lopputulokseen olen tyytyväinen katsellessani iloisia hessaleita. Tässä pystyi myös katsomaan ulkosiitoksen ja linjaamisen eron. Kiila ja Otso on linjattu Urhoon ja maustettu Niron palvelualttiudella. Rega ja kumpp. on periaatteessa ulkosiitos, mutta Poppis löytyy Kirpulta kerran ja Stidiltä neljä kertaa kahdeksasta polvesta, tässä varmaan syy epätasaisuuteen. Wii ja pojat ovat lievästi linjattu Antoc Lord of the Danceen ja Gary Glitteriin sekä Chockyyn. Chocky tulee molemmilta puolilta emälinjassa, josta lienee periytynyt ihmisystävällisyys ja hännäheilutus.

Kiitos kaikille osallistumista teitte päivästäni täydellisen!


Ei kommentteja: