lauantai 7. heinäkuuta 2012

Kesälomalla

Olen ollut kaksi viikkoa kesälomallla, enkä vieläkään kaipaa töihin, ihmeellistä. Ekalla viikolla olimme Jukan kanssa yhtäaikaa eikä edes lomailtu.

Colliemestaruudet tokossa vietettiin melkein pilvipoutaisessa säässä Tampereen Kaupissa erikoisnäyttelyn yhteydessä. Muutama ripsu tuli vettä, mutta se ei menoa haitannut. Järjestämisen yhteydessä kisasin itsekin laihoin tuloksin, no aina ei voi onnistua.

Jos ottaisin lusikan kauniiseen käteen ja vähän ruotisin tilannetta huonoista tuloksista. Ensin ensikertalainen WiiWii: Jätin Wiin treenitauolle ja keskityin täysin Kirppuun ja SM:iin ja treenaamattomuus näkyi keskittymisessä. Kiilan ja Siljan suoritus oli aikas mukava reipas ykkös-tulos ja Wii ei näköjään vielä kestä, että sisko ja Silja tekee jotain yhdessä vaan Wiin pitäisi päästä mukaan, mamma on aivan toissijainen otus. Toki hyvinhän Wiillä ja Siljalla menee aksassa, jolle toko häviää. Saman viikon tiistaina epiksissä Wii juoksi putkiluokassa puhtaan radan ja sijoittui kolmanneksi.

Eli yhteenvetona: Wiin ja mun tarvitsee tehdä vielä jonkinkin verran hommia yhdessä ennenkuin kannattaa uusia kisoja tavoitella.

Kirppulainen teki sen mihin niillä henkisillä ominaisuuksilla pystyi. Kirppu ei pysty kunnolla keskittymään, jos on muita koiria mukana. Parhaimmat tulokset on saatu, kun Kirppu the King on ollut yksin matkassa mukana.
Liikkeestä istuminen 0 = olisikohan Kirpulla selkä jumissa? (käytiin Juhannuksena vähän aksaamassa)
Tunnari 0 = otti oikean suuhun vaihtoi vahingossa väärän, kun pudotti kapulan
Ruutu 0 = ei nähnyt koko ruutua ja oli menossa kehästä ulos, kun pysäytin, eikä osannut sen jälkeen hahmottaa ruutua ollenkaan

Muuten toimi ihan ok eli taas ollaan siinä samassa pisteessä mistä joskus olemme voivoi-luokan aloittaneet.

Ei kommentteja: