keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Viiran ja Santun treenejä

Viira oli Teean kanssa sunnuntaina aksaamassa. Ja jälleen kerran oli mennyt mukavasti. Siihen perään oli Viiran tokojoukkueen valmennus, jota veti Riitta Kivimäki.

Viiran viimeisessä kokeessa liikkeestä seisominen ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt onnistui aivan loistavasti. Kokeilimme takaisinpaluuta etupalkalla ja sekin onnistui.

Hyppykin testattiin ja toimi. Nyt vaan seuraamisen ylläpitoa ja taas etupalkalla.

Tiistaina olin kouluttamassa ja treenaamassa Santun kanssa tokoa. Paikkamakuu meni välipalkkauksilla yllättävän hyvin. Kaukkareitakin treenattiin lyhyellä matkalla ja mukavasti sujui. Hyvin Santtu jaksoi keskittyä. Vähän treenattiin myös noutokapulan kanniskelua.

Keskiviikko-aamuna oli vuorossa henkilöetsintä. Yksi ukko tallaamattomalle alueelle ilmavainutreeninä. Kaksi oli ukkoa valmiina tallatulla alueella. Ensimmäiset haukutkin nousi. Työskentely alkaa olla suoraviivaista ja mukavaa katsottavaa. Toivottavasti säilyy sellaisena.

Hämypiilojen tarkastaminen sujuu mukavasti ohimennen eikä jää  murehtimaan, ettei siellä ollutkaan mitään. Helppo poika toistaiseksi.

Ettei vaan harrastettaisi niin välillä tulee tehtyä työnjohdon kanssa kotihommiakin. Hallin edustan laatoitus on ollut tämän viikon projekti.Ei kommentteja: