PentujaOta yhteyttä, jos olet kiinnostunut rodusta ja haluat vaikka tulla katsomaan koiriamme. Pennut myydään geenitestattuina, silmäpeilattuina, sirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina yhteistyökykysiin koteihin. 


Kaikille pennuille on oma koti!

Pennut syntyivät 29.07.14. Viira hoiti synnytyksen hienosti ja minulle jäi päältä katsomisen virka! Muutenkin Viira hoitaa pentunsa erinomaisesti.
Uroksiksi valikoituivat Perry  (kasvattajan sivuilla, jossa myös MH-testi) ja Einari (Lumipilven sivuilla). Perry on vietikäs, mukava, iloinen, hauska, komea, terve, sininen poika. Einari on soopeli, vilkas, iloinen, terve ja iso komea poika.  Einarin suku harrastaa suojelua ja FH-jälkeä.
Yhdistelmät koiranetissä :Einari & Viira ja Perry & Viira

Uskoisin molempien täydentävän hyvin Viiran luonnetta. Perryltä tulisi sopivasti kovuutta ja toimintakykyä, joissa Viiralla olisi toivomisen varaa. Einarilta vilkkautta ja päämäärähakuisuutta.

Perry kisaa agilityssä 2-luokassa, on käynyt näyttelyssä ja luonnetestissä. Perry on myös PEVISAn määräysten mukaisesti terve. Pentue on Perryn ensimmäinen.
Einari on myös PEVISAn määräysten mukaan terve,  MH-kuvattu ja luonnetestattu. Näyttelystä Eikkis on saanut Nuo EH. Toko-urakin on korkattu heti ykkös-tuloksella.
Viira on jalostustarkastettu, luonnetestattu´+125, laukauskokematon, näyttelystä EH, kisaa agilityssä maksi3 luokassa (nousi alle 6 kk:ssa) ja tokossa. Viira palkkautuu sekä ruoalla että leikkien kuten myös laumavietillä. Viira kotikoirana on mutkaton ja helppo, hellyyttävä ja mukava. 
Sukusiitosprosentti yhdistelmissä on 0% 4-8 sukupolvella.Perryn kuvat Nina Koso
Einarin kuva Pia Veikkolainen


Einarin uudet kuvat Open Showsta