sunnuntai 3. elokuuta 2014

Pennut 5 päivää, päivitetty illalla

Eilen meni isommilla 400 g rikki, seuraavat kaksi painoivat 390 g ja pienimmätkin olivat ylittäneet 350 g. Eli hyvin kasvavat. Noin 130 g per nuppi on tullut painoa syntymän jälkeen. Kovin ovat liikkuvaista sorttia nämä pennut. Mulla ei ole edes työnimiä vieläkään näille, hävettää.

Tänään tai viimeistään huomenna siirrämme pennut tänne keskikerrokseen. Valaistus kaikenkaikkiaan tuolla ylhäällä on aika huono, joten alan näpsimään enemmän kuvia täällä keskikerroksessa. Kunnon kuvia pennuista tulee ottamaan sitten, kun silmät aukeavat Kaisa Porri kennel Trouble Free. Kaisalla on kunnon pelit ja vehkeet :)

Tämä viikonloppu on mennyt PK SM:ia seuratessa. On virrannut onnenkyyneleitä ja kohta heti harmitus kihahtanut päähän. Pitkäkarvaisella colliella on mukana yksi ainoa edustaja Pia Veikkolainen, kennel Lumipilven, Martin, Lumipilven Nippa Nappa, kanssa. Hienossa asemassa kahden päivän jälkeen kiinni tuloksessa :) Sitten ei ihan mennyt putkeen. Mutta silti upea suoritus kaikenkaikkiaan. SM-kisoissa PK-puolella ei ole montaa lassiee nähty. Saavutus sinänsä päästä sinne osallistumaan. Varmistus saatiin kisoista ja Pia ja Martti ovat saanet koularin ja sijoitus hienosti SM-5 :) Suuret onnittelut-

Ja kukako on Pia? No Piahan on Viiran pentujen isän, Einarin, omistaja, ainakin niiden soopeleiden.

Tässä epätarkka kännykkäräpsy pennuista :)

Ei kommentteja: