sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kokeita, kisoja, näyttely ja lisää kisoja

Lauantaina 4.5. ajeltiin Siljan kanssa Nokialle EVL:an kisoihin. Sirkalle harmittava ruudun nollaus, silti hieno 2s tulos. Kirpun kisa meni hyvässä vireessä, ehkä hieman isossa ja samalla sattui pieniä lipsahduksia, mutta ei haittaa, kivaa oli.

Siitä iltapäivän ratoksi Tampereen KV:yyn kehien muutostalkoisiin. Sunnuntai meni samoissa merkeissä iltapäivän osalta, aamulla olimme lipunmyyjiä :=)

Ettei elämä käy tylsäksi, ruvettiin eteisen faceliftingiin kuluvalla viikolla. Siitä se on taas hieman levinnyt. Tänään äitienpäivän lopun kunniaksi laittelin vähän tapettia keittön seinään.

Helatorstaina oli Vantaalla agilityn collie-mestaruudet. Kiilalla on juoksu, joten vain Viira kisasi Siljan kanssa. Mahtavasti Siljan ja Viiran yhteistyö toimi 1,5 kk kisatauon jälkeen. Viiralle kaksi nollaa sijoituksilla 1/38 ja 3/37. Niillä tuloksilla heltisi Viiralle 1-luokan collieiden 1. sija :) Viira osallistui myös joukkuekisaan, jossa Pirkanmaalaiset sijoittuivat hienosti kolmosiksi. Onnea koko joukkueelle!

Lauantaina 11.5.13 Silja kisasi Viiralla ja Roihulla. Viiralle heltisi tiukassa seurassa 0-tuloksella 1. sija ja sert eli menolippu 2-luokkaan.

Äitienpäivänä Siljan ja Viiran suunta oli taas Tampere ja koko muun loppulauman suuntana oli Mäntsälä. Lounaan jälkeen lähdin koirien kanssa lenksulle lähimetsään, koska en jännitykseltäni kyennyt odottamaan Siljan ja Viiran tuloksia.
Koirat jäivät jotenkin juntturaan kantoihin ja menin niitä selvittämään, jolloin maasta nousi remmien mukana piikkilankaa. Onneksi pysyi tassut ehjinä.
Vihdoin viimein Silja vastasi tekstariini, että 2 kpl luva, sijat 1 ja 2. Eipä ole tällä viikolla ollut riemulla rajaa. Nyt Viira on samassa vaiheessa kuin siskonsa eli yksi luva enää 2-luokasta nousuun 3-luokkaan.

 

 
Kuvat otettu lauantaina, joten sunnuntain voittoja ei ole kuvissa mukana.

Ei kommentteja: