keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Agilityä ja koiranäyttelyä

Lauantaina Silja oli Ylöjärvellä aksaamassa Sylvin ja Sitran kanssa. Mä olin R-kioskin tätinä Toijalassa iltavuorossa aivan pimennossa huikeista saavutuksista. Sylvi ja Silja onnistuivat hirrrrrrrrrveen hyvin ja saivat ekan nousunollan sijoittuen toiseksi, huippua!

Sitran kanssa Silja osallistui kansainväliseen kisaan, jota tuomaroi norjalainen Jan Egil Eide. Radat olivat pitkiä ja haastavia, mutta hyvin kaksikon kunto ja yhteistyö pelasi. Vain kolme ensimmäistä saivat nollan ja S&S sijoittuivat toiseksi! Plakkariin tuli myös vara-caciag, joka vahvistetaan myöhemmin caciagiksi, koska ensimmäiseksi tullut Telkkä kuuluu ER-rekisteriin.

Sunnuntai menikin näytelmissä töissä. Kolmetoista tuntia töitä tuli tehtyä koirakerhon piikkiin. Mukavaa seuraa, hyvää ruokaa muutahan ei talkoolainen kaipaa. Nyt on osa talven harjoittelurahasta koossa.

Tiistaina alkoi ripsutella vettä, joten suuntasin itseni Kirpun kanssa kentälle treenaamaan tunnaria. Mukavat, nopeat treenit, huippua.

Tänään keskiviikkona kävin hakemassa avaimet R-kioskille ja samalla retkellä otettiin koko ryhmälle paikkamakuu lukuunottamatta Kirppua, joka istui:) Pikku-likat olivat turhan levottomia, muuten ok.

Ei kommentteja: