lauantai 19. toukokuuta 2012

FH-jäljen opiskelua

Hela Helatorstai meni FH-jälkikoulutuksessa. Kouluttajana oli Titta Järvenpää, joka on kouluttanut ja kisannut hovawartilleen koulutustunnuksen FH2.
WiiWiillä otettiin 40 askeleen ja 53 askeleen jälki. Toisella jäljellä alkoi WiiWiillä jo raksuttaa mitä pitää tehdä. Kokeilin WiiWiille valjaita, sillä pannassa en anna vetää. Näytti toimivan ihan ok.

Perjantai menikin  WiiWiillä nukkuessa koko päivä, mitä nyt oli Kiilan kanssa autoilemassa, kun mulla oli vapaapäivä. No vapaapäivä ja vapaapäivä: mopon pinnoja, maalia, suodattimia ja pumi-pentujen testausta. Oli muuten yllättävän hyviä pentuja: sosiaalisia, vietikkäitä ja pari ihan kivaa aksakoiran alkua.

Tänään WiiWii oli intoa piukassa, kun puin jälkivaljaat päälle. Jälki oli 25 min vanha ja pituudeltaan 60 askelta. Alussa jouduin jarruttelemaan (WiiWii veti), ettei ohitettaisi askelia. Jarrutteluni ei kuitenkaan alkuun tuottanut tulosta vaan WiiWii meni vähän paineeseen ja rupesi pyörimään. Siitä WiiWii kuitenkin hokasi lähteä uudelleen jäljelle eikä sen jälkeen jättänyt makupaloja välistä:)
Sisälle päästyään WiiWii oli sitä mieltä, että lisäjälki ei olisi pahitteeksi. Ehkä huomenna uutta putkeen.

Ei kommentteja: